Opgradering af PC ...

06.12.00

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej Karbo

  Tusind tak for en smadder god side.

  Jeg har en lille spørgsmål som jeg håber du kan hjælpe mig med, jeg skal til at opgradere min pc.
  Jeg vil gerne have et nyt bundkort , der har jeg tænkt mig at købe et Asus av7 og cpuén skal være en athlon thunderbird 800 mhz. Jeg har et grafikkort et tnt2 med 32 mgb ram og 222 mgb ram og 14 gb harddisk samt en god 17 tommer skærm.

  Er det noget du kan anbefale mig

  mvh Claus Jensen, Bavnehøjpark 22 st tv 3500 værløse


  Karbo svarer

  Hej Claus

  Spørgsmålet ligger i forlængelse af de to foregående. . Du har en sandsynligvis velfungerende pc og vil have mere power. Gå i gang med at etablere pc nummer 2!!

  Jeg mener som tidligere sagt, at den rette strategi for indkøb er, at man beholder den gamle pc, som den er, og bygger pc nummer to. I dit tilfælde har du fx en del RAM, som sagtens (i starten) kan række til to pc'er. Hvis du har en god 17" skærm, så få fx fat i en brugt 15" eller 17" skærm til den anden pc.

  Eller køb en KMD-box (Keyboard Mouse Display). Det er en kasse, som forbinder et sæt tastatur/mus/skærm til to pc'er. Det virker, og på den måde kan du have to pc'er på gulvet med fælles betjening. Du skifter mellem dem med en bestemt tastatur-kombination.

  De to pc'er forbindes med to 10/100 mbit ethernetkort + et kabel til en samlet udgift på kr. 300.-

  Du får et kanonstærkt arbejdsmiljø, hvor den ene pc (den ældre) fx kan bruges til e-mail, backup og CD-ROM-brænding, mens den anden, med hastighed og god skærm, kan bruges til alle de sjove opgaver.

  Det er min anbefaling!

  Se også forrige spørgsmål.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.