Bundkort, USB-problem ...

 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...

 • Hej

  Jeg har et problem!!!. Jeg har en AMD K6-2, 350 Mhz, 32 MB ram. Jeg er ikke klar over hvilket bundkort jeg har.
  Da jeg for 2 år købte den, fandt jeg jo så ud af, at processoren ikke kan håndterer Win95, i den funktion jeg havde, så jeg fik jo så Win98, i første version.

  Nu har jeg jo så anskaffet mig en HP 8200e (USB) ekstern brænder, som får min maskine til at gå i sort, eller rettere "blåt"....ygyldig sidefejl eller at den ikke kan skrive til disken, C-drevet.

  Da jeg 1. gang satte USB-stikket i maskinen bad den om driver osv......men systemet kunne alligevel ikke efterfølgende finde drevet. Når jeg trak USB-stikket ud igen, gik den "blå" og jeg måtte genstarte.

  Jeg har prøvet at installere WIN98 og har enda formateret om og ny-installeret WIN98, uden held.

  Jeg har installeret bundkortet og nogle USB-drivere jeg fandt på sammen CD-ROM som bund-kortsdriverne, men lor.... virker stadig ikke. Er der problemer med K6-2 350 Mhz og USB, WIN98 ver.1 eller er det bare mig der er et fjols....Det skal lige siges, at en af mine venner, jeg har købt brænderen sammen med. Han har fået det til at fungere på sin maskine uden de mindste problemer. Han har en Pentium Celeron. Jeg har håber du har et bud...

  Med venlig hilsen, Paul Dahl


  Karbo svarer

  Hej Paul

  Du giver en lang beskrivelse af dit problem, og jeg kan god forstå problematikken. Du kan ikke få brænderen til at virke, og du har lokaliseret fejlen til bundkortet. Det er sikkert korrekt, og du er gået metodisk frem for at komme til denne konklusion.

  Så du er ikke et fjols - du er bare havnet "mellem to stole", du forsøger at få et nyt drev (USB-baseret) til at fungere sammen med et gammelt bundkort, hvor USB formentlig kun understøttes særdeles rudimentært.

  Mit råd: Køb en USB-adapter. Det er et indstikskort, du sætter i en PCI-slot, og som har indeholder et par USB-porte samt den underliggende controller-elektronik. Så "går du udenom" bundkortet på dette punkt, disabler så at sige den dårlige USB-understgøttelse.

  Med venlig hilsen

  Michael Karbo


 • Næste
 • Forrige
 • Spørgsmål & Svar ...


  Copyright (c) 1996 - 2001 by Michael B. Karbo.