KarbosGuide.dk

Mailwasher

 • Næste side
 • Forrige side

  idg580


 • Jørgen Hansen skriver følgende:

  Jeg har installeret og anvendt programmet Mailwasher i ca. 1 måned, og vil gerne kort give mit indtryk af dette freeware program her.

  Programmet er som nævnt, freeware men en registreret version koster kun $20.

  Programmet er let at installere og sætte op. Der findes en import-funktion, der importerer opsætningen af din email konti, hvilket gør det let at sætte op.

  Programmet virker på den måde, at det checker dine emails førend du downloader dem og markerer mails, der ser mistænkelige ud efter kriterier man selv kan sætte op og forfine efter behov. Det giver således mulighed for en effektiv filtrering af dine emails, inden de bliver downloadet. I den forbindelse kan man bla. anvende "Regular Expressions" til at sætte avancerede filtre op. Man kan sætte Mailwasher op til enten at slette og/eller blackliste og/eller "bounce" de emails, der fanges af filtrene. At bounce betyder at Mailwasher sender emailen retur til afsender, hvis det er muligt.

 • Man kan endvidere definere en mail liste svarende fx til adressebogen og definere dem som "friends".

 • Det er også muligt at blackliste domæner.

  Når man skal læse sine emails starter man altid Mailwasher først, der viser de emails, der ligger på serveren. De emails, som filtret fanger, er markeret for sletning, blacklistning og bouncing. Andre mistænkelige kan man selv markere.

  Mailwasher viser hvilke emails der er definerede som friends, og hvilke der har attachments.

  Inden man får Mailwasher til at processere emails kan man ovenikøbet læse dem direkte, og stadig uden at downloade dem, i Mailwasher.

  Når man har markeret de emails, der skal slettes/blacklistes/bounces trykker man blot på en knap "Process" i Mailwasher, så bliver de fjernet og dit email program startes herefter automatisk. Man kan så roligt trykke på "Send/Receive", idet kun de emails, man har accepteret vil blive downloadet.

  Det har holdt mit email program dejligt frit for spam og lidt hævn får man engang imellem når det lykkes at returnere disse spam mails.

  Jeg kan kun anbefale dette program, der jo også nedsætter risikoen for virus, spyware, trojanske heste mv.

  Mvh
  Jørgen Hansen


 • Næste side
 • Forrige side

  Programmer anmeldt her på sitet.


  Copyright 2003 Jette & Michael Karbo.