KarbosGuide.dk

Spam Arrest

 • Næste side
 • Forrige side

  idg580


 • Spam Arrest er et genialt koncept. Det er formentlig den eneste "ægte" metode til elimination af spam. Det er selvfølgelig heller ikke gratis, Men mon ikke nogle med glæde vil betale et par dollars om måneden for at slippe for spam "forever"?

  Spam Arrest

  Du tegner et abonnement med Spam Arrest. Dermed giver du firmaet tilladelse til at hente al din mail direkte fra mailserveren. Det sker hver andet minut døgnet rundt!

  I Spam Arrests anlæg sorteres så al spam fra, og den rigtige mail lægges i din Inbox på Spam arrests server. Her henter du din post, ganske som du plejer. Så egentlig er det et ret enkelt system:

  .

  Firmaet Spam Arrest siger, at 77% af al den mail de håndterer er spam ... De har en real-time tracker der fra sekund til sekund fortæller spam-procenten i de millioner af mails, de sorterer:

  .

  Selvfølgelig skal der en del teknik til, for at sådan et system skal sættes i værk. Blandt andet betyder det, at alle, der afsender mail til dig, skal verificeres i forhold til systemet. Det kan foregå på flere måder. Fx kan du uploade hele dit adressekartotek fra Outlook, så firmaet ved, at mail fra disse afsendere er OK.

  Du kan også selv se, hvilken mail, der ligger på serveren og godkende den. Endelig kan afsenderen modtage et svar fra systemet, der beder dem verificere, at de har sendt mailen - det stopper virkelig spam!

  .

  Som du nok kan se, så er der tale om et seriøst system. Det kræver en smule arbejde at få det sat i gang. Men så skulle det også virke. Vi bruger det ikke selv (endnu), men vi har fået det anbefalet. Efter at vi selv "aflivede" en stor håndfuld e-mail-adresser, har vi kunnet holde spam nede på et rimeligt niveau. Men det kan jo hurtigt ændre sig, og så vil vi helt sikkert gå til Spam Arrest. For de cirka 250 kroner i årligt gebyr er givet godt ud, hvis man plages af spam - tænk dig at slippe for alt det støj ... Faktisk burde systemet være obligatorisk og gratis, var man fristet til at synes.

  Du kan selv afprøve Spam Arrest i 30 dage. Klik på dette link: Spam Arrest. Lad os gerne høre dine erfaringer!


 • Næste side
 • Forrige side


  Copyright 2003 Michael Karbo.