Er du en nørd efter kærlighed?

Nørd. Geek. Original. Fagidiot. Kært barn har mange navne. Måske hører du til blandt nørderne og er stolt af det! For nørder er langt fra det ubegavede, kedelige og mærkelige folkefærd, som de så ofte får skudt i skoene. I stedet er de ofte både kloge og vidende på en lang række områder, som andre mennesker måske kunne have interesse i eller glæde af. Og der er mange gode grunde til at date en nørd. Så skulle du være lidt nørdet og på jagt efter den eneste ene? Så fortvivl ikke!

 

Søg kæreste online

Et godt sted at starte, er at gå på udkig på de mange dating sider, der efterhånden findes. På den måde kan du give dig god tid til at finde det rigtige match. Og så slipper du også for at skulle mødes ansigt til ansigt med mennesker du ikke helt kender endnu. Det giver dig mulighed for at lære en potentiel kæreste langsomt at kende – inden I beslutter om I skal mødes. På den anden side, giver det dig også en enestående mulighed for at give ham eller hende et rigtigt indtryk af dig. Hvem du er. Hvad du vil. Hvad dine interesser er. Og ikke mindst alle de kvaliteter du indeholder. Også selv om du skulle være lidt af en nørd.

 

Find ud af hvem du søger

Man siger at lige børn leger bedst. Dette er naturligvis ikke altid tilfældet. Men det kan måske være en god idé at finde én, der er mindst lige så passioneret omkring sine interesser, som du er. Én der forstår dig som ingen anden. Som kan lide dig, og sætter pris på dig. Lige som du er. Og selvfølgelig findes der også en til dig derude et sted. Du skal bare lede. Det kan derfor være en god idé, hvis du starter med at finde ud af hvad du søger. Hvilken type kæreste du allerhelst vil have.

 

En god profil er vejen til kærlighed

Når du har fundet frem til det, så er det bare med at gå i gang. Find de datingsider, der matcher dine ønsker og behov bedst. Og skynd dig så at få lavet en god profil med et vellignende billede. Sørg for at være ærlig i din profiltekst – men undgå at blive for detaljereret og undgå for alt i verden klicheer. Fremhæv dine positive sider og fortæl hvad du søger i en kæreste. Så dukker der med sikkerhed en op, som kan blive din. Måske for evigt!