Databaseret portal indenfor køb og salg af kæledyr

En databaseret portal kan være en rigtig god portal, da den vil virke realistisk og dermed blive bygget op på det som man har brug for at den er bygget op til. Med dyreportal.dk har du et godt eksempel på en databaseret portal der virker efter hensigten når der skal købes eller sælges kæledyr online.

Databaserede portaler virker bedre efter hensigten

Går du rundt med et ønske om at anskaffe dig et kæledyr, men lader du det hele vente lidt længere end hvad godt er, så kan det være at årsagen bag din venten ikke skyldes at du ikke har tiden eller lysten til et kæledyr nu og her, men blot at du ikke helt ved hvorhenne der skal kigges.

dyreportal.dk finder du en god portal til al handel af kæledyr i Danmark. Her er der tale om en platform der er databaseret og du får derfor adgang til en portal der virker lige efter hensigten og dækker de behov der er både for en køber og en sælger.

Du har måske allerede hørt om dyreportal.dk og det kan skyldes at der her er tale om en platform der vil få de fleste til at snakke med god omtale herom og det gælder uanset om det er køber eller sælger. De mange fordele ved denne portal kan ikke ridses op med få ord, men her vil der fremhæves nogle enkelte af de væsentligste årsager til hvorfor denne platform bare fungerer.

Sælgere er afhængige af antal købere – købere er afhængige af antal sælgere

Når man ønsker at benytte sig af en platform, har prisen som regel først og fremmest meget at sige. Hvis man skal betale penge for at oprette en salgsannonce, vil man i stedet oftest forsøge at sælge af andre platforme hvor man kan gøre det billigere eller helt gratis og en platform der tager sig betalt her, vil derfor hurtigt misse mange mulige annoncer.

Manglende salgsannoncer vil gøre det mindre attraktivt for en mulig køber og tallet for de interesserede købere vil derfor hurtigt være dalende og falder dette tal tilstrækkeligt, vil der ikke være nogen særlig interesse i at en sælger gider at bruge energien på at oprette annoncen, heller ikke hvis den skulle være gratis for sælger at lave.

Det er ikke kun sælgeren der får gratis muligheder. Også købere kan frit kigge omkring efter det kommende kæledyr blandt de mange salgsannoncer. Har man som køber fundet frem til det kæledyr der bare må ejes, vil man som køber skulle betale et lille symbolsk beløb for at få adgang til at kontakte sælgeren.

Databaseret portal indenfor køb og salg af kæledyr

Tallene viser at annoncer med billeder sælger bedre. Foto: Unsplash

Prisen for at benytte portalen kan afgøre interessen for at gøre brug af den

Prisen er vigtig men det er selve platformens brugervenlighed også. For at lave en god annonce så er det vigtigt at det er ladsiggørligt. Det vil sige at en god portal vil være så brugervenlig at der f.eks. ikke undlades at uploade billeder, alene fordi man finder det for svært at forstå hvordan der uploades billeder.

Det er altså lidt en skrue uden ende, når lavinen først ruller og i hvilken retning der løbes er helt op til hvordan den databaserede portal fungerer efter hensigten.