Find en personlig gave til ham

Det store gaveræs der finder sted i forbindelse med fødselsdage og øvrige festlige begivenheder har det sommetider med at blive en uoverskuelig proces, da man år for år skal tænke nyt og overraske. I denne artikel har vi derfor samlet en række gode bud på personliggjorte gaver, som uden tvivl vil vække stor glæde. Læs med.

 

Mænd har en tendens til at have meget få ønsker, hvilket gør det endnu mere udfordrende at finde på den rette gave. Sjældent har man noget at forholde sig til, hvorfor man alene må tage udgangspunkt i deres person og interesserer. Dette kan man imødekomme med en personlig gave til ham, der på egen kreativ vis, afspejler jeres forhold til hinanden og som samtidig er et uundværligt gadget.

 

Forklæde med tryk

Er der tale om en mand med en forkærlighed for mad. En mand som nyder at tilbringe tid i køkkenet og skabe gastronomiske oplevelser, kan et forklæde med tryk være en oplagt gave ide. Inde på Wanapix kan du vælge mellem 4 forskellige modeller af forklæde, hvorefter du selv kan designe og sætte dit eget personlige udtryk. Indsæt alt fra fine billeder, en sød note eller sjove figurer, der sammen skaber et helt unikt forklæde, direkte med tanke på ham.

 

Graveret nøglering

Nøgler er noget vi bringer med os overalt, hvorved dette er en sød gaveide, hvis man ønsker at blive mindet om en daglig note hver dag. Med tilkøb af en nøglering vil du både kunne indsætte fine personlige billeder samt en indgravering, der ikke alene bidrager til en sød tanke hver dag, men også gør det nemmere at kunne skelne mellem de forskellige nøgler i sit nøglebund.

 

Vinkasse

En sand vinelsker vil uden tvivl sætte pris på en fin dekoreret vinkasse, hvor der er lagt kærlighed bag. Igen er det kun din egen fantasi der sætter grænser, og du kan skabe lige nøjagtig det udtryk der falder ind. Hvis der er tale om en erfaren vinekspert er der garanteret en række genkendelige udtryk, som kan være en sjov ide at skrive på vinkassen. Hermed giver man beskeden videre om, at den givende modtager bliver set og hørt, og at man kender ham helt ind til den dybeste kerne.

 

Ølglas

Ligesom med en vinkasse, går du ej heller sjældent galt i byen med et kreativt ølglas. En gaveide de fleste mænd uanset interesse, formentlig vil blive glade for. Er der dog tale om en mand som oftere drikker kaffe en øl, kan et personliggjort krus også være en mulighed. Indsæt en søde og positiv note og et mindeværdigt billede, som en daglig påmindelse om, at han virkelig bliver holdt af.

 

Indgraveret kuglepen

De fleste steder skal du ud og betale flere hundrede kroner for at få en flot kuglepen indgraveret. Hos Wanapix kan du få det gjort for alene 170,-, hvilket udgør et prisleje alle vil kunne være med på. Ligesom med en nøglering er en kuglepen oftest også noget vi bærer rundt på, og som er godt altid at have ved hånden. Dette er derfor en oplagt gaveide til igen at kunne skabe en daglig tankevækkende påmindelse.