Den grønne linje indtager Sims 4

Sims er et livssimuleringsvideospil. Ved at spille på din computer har du mulighed for at skabe virtuelle mennesker, som du kan styre rundt i en virtuel verden. Nu er der udkommet en ny expansion pack til Sims 4 nemlig Grønt er Skønt. Denne expansion pack gør det muligt for dig at sætte en grønnere dagsorden i dit sims-spil

Hvad kan man med Sims 4 Grønt er Skønt

Hvis du er en garvet sims-spiller ved du, at hver enkelt expansion pack åbner op for nye funktioner. Sims 4 Grønt er Skønt er naturligvis ingen undtagelse. Dette er en expansion pack med fokus på klima, og dette afspejler sig naturligvis i de handlinger, som simmerne kan foretage sig.

Blandt andet har du gennem projekter mulighed for at styre din simmer til at reducere byens klimaaftryk. Derudover kan simmerne kaste sig over genbrug, og det er ligeledes muligt at lave frivilligt arbejde og bygge vindmøller. På den måde har du mulighed for at lade dine simmere have en hverdag, hvor de er mere bevidste om klimaet.

Aktuelt emne i Sims 4

Sims 4 Grønt er Skønt beskæftiger sig i den grad med et aktuelt emne. Klimaet er nemlig noget, som optager utrolig mange folk verden over. Derfor passer det også perfekt, at denne tankegang kan gå igen i simmernes liv. Der er nemlig mange tiltag som man kan gribe til i sin hverdag, hvis man vil leve grønnere.

Med denne expansion pack kommer simmernes liv altså også tættere på det liv, som vi lever i hverdagen. Således kan det være lettere at spejle sit eget liv i simmerens. Måske er det endda muligt, at simmernes liv kan bruges til at lære mere om, hvordan vores eget klimaaftryk kan reduceres i hverdagen?

Sims 4 Grønt er Skønt kan gøre dig klogere

Når du spiller Sims 4 Grønt er Skønt er der en række funktioner, som du kan kaste dig over. Disse funktioner kan alle være med til at gøre din simmers hverdag grønnere, men hvem siger, at du ikke selv skal tage tiltagene til dig? Ved at styre din simmer kan det for eksempel være, at du for øjnene op for at genbruge brugte møbler.

Således er Sims 4 altså ikke blot noget, som du behøver at holde på computerskærmen. Ved at lære og blive inspireret af simmernes liv, er det nemlig muligt at inkorporere de gode vaner i din hverdag. Således bliver Sims 4 Grønt er Skønt til meget mere end bare et computerspil.