Havespillet til den aktive familie

Hvis du har en aktiv familie, ved du også, at det er skønt at komme ud i haven at røre sig. Det kan måske virke en smule formålsløst, hvis man ikke har noget at give sig til, og derfor er et havespil perfekt. Dette kan for eksempel være et havespil ved navn spikeball. 

Spikeball havespil med tre bolde

Spikeball er et havespil, som spilles i to hold. Spillet går ud på at bounce bolden ned i nettet, hvorefter det andet hold skal returnere den igen. Det hold, som ikke kan returnere bolden, taber altså runden. For at vinde spillet må du konstant være i bevægelse, og det er derfor perfekt for den aktive familie.

Spikeball er ideelt, hvis du har brug for underholdning i haven, men på varme sommerdage kan spikeball også sagtens tages med på stranden. Så længe der er massere plads til bevægelse, er det sådan set muligt at spille spikeball. Dermed har du altid mulighed for at medbringe underholdning for hele familien.

Et spil er en god motivation

Skal du have ungerne op fra sofaen, kan det være utrolig godt med et spil. Et spil sætter nemlig gang i konkurrencegenet, og derfor bliver det meget sjovere at bevæge sig, end hvis det blot er for bevægelsens skyld. Den helt store fordel ved spikeball er også, at hele familien kan være med.

Netop fordi der er tale om et spil, lægger du garanteret ikke engang mærke til, hvor meget du får bevæget dig. Et havespil som dette kan derfor være en god og naturlig måde at indføre noget motion i hverdagen på. Spike ball bliver nemlig aldrig kedeligt, hvis man spiller mod de rette modstandere.

Gør det til en god vane at få dine havespil brugt

Vi kender det garanteret alle sammen. At købe et nyt havespil med intentionen om, at det skal bruges time ind og time ud. Virkeligheden er dog ofte, at havespillene hurtigt blot kommer til at ligge og samle støv. Vil du sikre dig, at du får dine havespil brugt, er det derfor en god idé at gøre det til en vane.

Dette kan for eksempel være i en sommerferie, hvor hele familien alligevel er hjemme. Her er det nemlig oplagt at starte dagen ud med et spil eller måske at tage et spil efter aftensmaden. På den måde er du desuden også sikker på, at hele familien har noget kvalitetstid sammen hver dag.