Din guide til de fedeste smartwatches

Din guide til de fedeste smartwatches
Nutidens smartwatches kan næsten alt. – Foto af CC0 1.0

Vi lever i et højteknologisk samfund, hvor rigtig mange af vores forskellige enheder hænger sammen på forskellige måder og der er et stort fokus på enheder og ting, der kan optimere vores levevis, og det er faktisk ofte forskelligt tech-udstyr, der ligger bag indpakningen, når der skal gives gaver. Selvom der findes mange forskellige enheder, så skal vi i denne artikel se nærmere på det fantastisk udstyr, der er et smartwatch.

For i dag har næsten alle et bredt udvalg af forskelligt teknologisk udstyr lige fra smartphones, computere, tablets og sågar smartbriller. De hastige teknologiske fremskridt, der er sket, har forbedret spilleoplevelsen i en sådan grad, at spillene ser enormt realistiske ud og med udviklingen af Virtual Reality ser det endda ægte ud. Man kan nu på et online casino opleve spil, der er enormt avancerede og samtidig så er udvalget af spil kæmpestort og herudover har udviklingen af forskellige spillekonsoller været helt utrolig. Udover forskellige spil, så er der også blevet udviklet en masse andre ting på den front. Mange skal skiftet de traditionelle lys i stuen ud, folk har super smarte biler og endda hele hjem, hvor man kan styre alt lige fra ovnen og køleskabet til de såkaldte smartlys med sin smartphone – og så har vi selvfølgelige de smarte ure, som vi skal se nærmere på nu. Her får du nemlig en oversigt over de bedste smartwatches på markedet lige nu.

Apple Watch Series 8

 

Din guide til de fedeste smartwatches
Apple Watches har med god grund altid været populære . Foto af Clement Lauwaert CC0 1.0

Lige nu er Apple Watch Series 8 det allerbedste smartwatch på markedet. Det kan sluttes til Wi-Fi og har fremragende apps til tracking af din sundhed og fitness. Du har blandt andet muligheden for at måle din kropstemperatur, tracke din cyklus, og så selvfølgelig alle de gængse sundheds- og fitnessfeatures. Uret er virkelig fornemt designet og har et glat og elegant udseende. Du skal dog have en iPhone for at kunne benytte uret. Det er bestemt ikke et billigt ur, men kvaliteten er så til gengæld også derefter.

Samsung Galaxy Watch 5 og 5 Pro

Hvis du derimod har en android telefon, så skal du over og have fat i én af de andre helt tunge drenge nemlig Samsungs fede Galaxy Watch 5 og især deres 5 Pro. Begge ure har et helt fantastisk smukt design i en letvægt titanium setting med et AMOLED display, der giver dig optimal grafik. Batteriet holder mere end en dag, du kan måle både dit EKG og blodtryk med det og hvis du investerer i 5 Pro, så er der snak om, at der snart også kommer muligheden for at måle dit blodsukker med uret. Det kan som de fleste andre smartwatches måle og registrere din søvn virkelig præcist samt tracke din cyklus og uret giver dig generelt et ret godt indtryk og din overordnede sundhedsprofil. Derudover er det et super ur til den aktive sportsudøver. Galaxy Watch 5 og 5 Pro er begge virkelig gode ure og det er uden tvivl de bedste smartwatches, du kan vælge som androidbruger, men 5 Pro tager dog lige skridtet videre og vi anbefaler helt klart, at du investerer i 5 Pro, hvis du er en seriøs sportsudøver.

Fitbit Versa 3

Så skal vi over i Fitbit-verden og se på deres Versa 3, der i princippet en lidt billigere udgave af Fitbit Sense – men stadig med de mange fede features. Det er virkelig et godt ur til prisen. Faktisk bliver Versa 3 vurderet til at være bedre end den nyeste Versa 4. Uret har alle de gængse sundheds-, tracking- og fitnessfeatures, som man finder hos andre smartwatches og så har den mulighed for Wi-Fi, indbygget GPS til den eventyrlystne og muligheden for enten Google Assistant eller Amazon Alexa. Et virkelig solidt ur til en god pris!

Garmin Venu 2 Plus

Garmin har altid været kendt for gode ure og gode GPS’er og med Garmins Venu 2 Plus får du en masse fede fitness- og sundhedsapps, muligheden for at modtage opkald, sende beskeder og høre musik. Du kan tracke din søvn og din cyklus og så har den en feature kaldet health snapshot. Når du bruger den, så tracker uret din sundhedstilstand i to minutter og laver en sammenfatning af din tilstand. Den har også den fede feature, der hedder body battery, der essentielt set måler forskellige dele af din sundhedsprofil (stress, puls, aktivitetsniveau, etc.) og giver dig en score, der viser dig, hvor meget energi, du har tilbage, og hvilken tilstand, din krop er i lige nu.

Der er altså mange fede ure at vælge i mellem og dette var selvfølgelig kun et udpluk af de allerbedste – der er mange flere på markedet, så det handler bare om at finde et, der lever op til lige netop dine krav.