Har du styr på saltning og snerydning på din arbejdsplads?

Har du ansvaret for at få ryddet sneen fra matriklen på din arbejdsplads, men er det allerede noget du bestemt ikke ser frem til at skulle stå med? Så bør du overveje alternativerne der er til, at du selv må svinge skovlen.

Gør brug af et professionelt snerydningsfirma

Det er ikke altid at man lige synes at det passer ind i sit kram, når man skal til at skovle sne væk fra matriklen. Det er sjovt at lege i sne, men når det handler om at der skal ryddes sne, så er det nok noget de fleste gruer for.

Har du fået til ansvar at stå for at få ryddet sneen på din arbejdsplads, kan du derfor med fordel overveje hvorvidt det overhovedet skal være dig selv der skal ud og stå for snerydningen. Der er helt sikkert andre arbejdsopgaver den dag hvor sneen falder, så overvej i stedet om ikke du skulle gøre brug af et professionelt snerydningsfirma.

Snerydning kræver erfaring

Snevagten har stor erfaring med at rydde sne for erhverv. Ja, du læste rigtigt. Der er tale om erfaring indenfor området, og det er overraskende vigtigt, selv om det lige i første omgang kan være svært at forstå, for er det ikke bare en kæmpe sneplov der kommer forbi og skovler sneen til side?

Der er meget mere bag en korrekt snerydning, end bare en fejemaskine eller en sneplov. Det handler om at håndtere sneen korrekt, men det handler også om at gøre det ud fra de bedste løsninger når der tænkes på klimaet.

Har du styr på saltning og snerydning på din arbejdsplads?

Når sneen kommer pludseligt. Foto: Unsplash

Klimabevidst snerydningsfirma

Ét af de områder, hvor der kan tænkes på klimaet er, at et snerydningsfirma ikke kun har 1 kunde i miles omkreds, men i stedet får samlet kunderne i klaser. Maskinerne skal startes uanset om der er tale om snerydning for 1 eller 25 matrikler, så det gælder om at udnytte dette dels for klimaets skyld men også for din skyld. I og med at der er flere i samme område, så gør det nemlig også at de vil kunne tilbyde en bedre pris til dig.

Hvis du kan se fidusen i at slippe for at skulle ud i sne og blæst, for at skovle sneen selv, så kan du gå ind på hjemmesiden for snerydningsfirmaet Snevagten A/S, hvor du kan finde en prisberegner. Her indtaster du bare dine informationer og herefter kan du se hvad det vil koste at få snerydning og saltning af matriklen på din arbejdsplads.