Mangler du penge til de nyeste gadgets?

Er du vild også med gadgets? Ting der kan alt muligt tænkeligt – og ikke mindst utænkeligt. Ting du egentlig slet ikke vidste du manglede, men som du bare må have! Så ved du også, at det kan være en dyr fornøjelse. For selv om ikke alle gadgets er lige dyre, så kan det hurtigt blive lidt af en udskrivning. Ikke mindst, hvis du har svært ved at sige nej. Men det er der heldigvis en løsning på.

 

Lån penge til det du lige mangler

Skal dine gadgets betales ud af S.U., løn eller fødselsdagspenge, kan det godt blive svært at spare sammen til de helt fede af slagsen. Dronen der kan det hele. Det perfekte tastatur til din gamercomputer. Eller uret med både kalorie- og skridttæller, så det hele kan gå op i en højere enhed. Men så er der heldigvis den mulighed at du kan låne penge. Og ønsker du ikke at gå til familie og venner findes der også mere professionelle måder, at få penge på lommen. Helt uden at du behøver kontakte din bank.

 

Kviklån er hurtige lån

Et af de lån, der er oplagt, hvis du mangler penge til noget her og nu, er de såkaldte kviklån. Det er måske ikke den mest ideelle løsning, men sammenholdt med bankernes lange behandlingstid, kan det være den eneste. Du kan ansøge om et kviklån online – du skal blot bruge dit NemID. Herefter bliver der lavet et tjek på din kreditværdighed. Blandt andet om du står i RKI. I langt de fleste tilfælde sker en godkendelse indenfor en time. Og skulle du ende med at blive godkendt til et lån, har du pengene på din konto indenfor 48 timer! Så det er ikke for ingenting, at man kalder det et kviklån.

 

Lån penge uden at stå til regnskab i banken

Det kan være fristende at tage et kviklån. Ikke mindst, hvis der pludselig er noget man ikke kan leve foruden. Som for eksempel gadgets. Fordelen ved netop kviklån er jo netop, at du kan låne penge til noget du ikke behøver stå til regnskab for. Du kan som regel låne mellem 5.000 og 30.000 alt efter hvor du søger. Det kan dog ikke anbefales at låne mere, end du har behov for. For pengene skal jo betales tilbage. Et kviklån er godt nok hurtigt – men det er ikke gratis. Det kan derfor være en god idé lige at tjekke renterne på det lån du har i kikkerten. Det er som udgangspunkt den største udgift ved at låne penge på denne måde, så kig dig godt omkring inden. Og skynd dig så ud at købe dine gadgets!