Leder du også forgæves efter rabatkuponer?

Det er dyrt at leve, siger man. Og er man vild med gadgets, kan det nemt blive rigtig dyrt. Heldigvis er der mange måder at spare penge på. Og en af dem er de såkaldte rabatkoder. Du er måske allerede stødt på dem både på internettet og de sociale medier, men har ikke lige haft brug for dem. Og når du så pludselig står og mangler et eller andet er de ingen steder at finde! Men hjælpen er nær! Lad os guide dig til hvordan du kan finde lige netop de rabatkoder du leder efter.

 

Start med at google

Langt det mest oplagte du kan gøre, er at google. Nøjagtig som når du skal finde alt andet. Prøv at søge på det firma eller brand du leder efter – efterfulgt at ordet ”rabatkode”. Leder du f.eks. efter rabatkoder til Stylepit, skal du således skrive ”Stylepit+rabatkode” i søgefeltet på Google. Så dukker der en søgeliste op med mulige bud på rabatkoder. På den måde kan du spare en masse penge på bare få sekunder!

 

Hvor kan du ellers lede?

Hvis det ikke lykkes dig at finde frem til den rabatkode du søger ved hjælp af google, er der heldigvis også andre metoder. Nemlig særlige hjemmesider, der lever af at finde rabatkoder til alt mellem himmel og jord. Dem kan du naturligvis også finde ved en simpel søgning på google, og der både kendte og mindre kendte af vælge imellem. Også når det gælder rabatkoder til tech og gadgets.

 

Hvordan ser en rabatkode ud?

Du vil næppe være i tvivl, hvis du finder en rabatkode. Også selv om de kan se forskellige ud fra butik til butik. Typisk består en rabatkode af en blanding af tal og bogstaver. Der kan dog være forskel på sammensætningen alt efter om det er en rabatkode til faste kunder – eller en du har fundet ved at google. For sidstnævntes vedkommende er kombinationen ofte noget der betyder noget. Noget der giver mening, når man læser det og som enten refererer til rabatten eller til den pågældende webshop. Det kan være RABAT10, VELKOMMEN eller lignende. Men så findes der også de rabatkoder der absolut ingen mening giver. De blander tal og bogstaver helt og aldeles tilfældigt – og resultatet giver ofte ingen mening. Det kan være Zhty32_8gdef2 eller W_354fnky_48. Det vil typisk være disse koder du modtager, hvis du søger dine rabatkoder ved at google.

 

Men uanset om koden giver mening eller ej, så giver den uden tvivl mening, når du ser hvad du kan spare!