Skjul din IP-adresse med VPN – Sådan gør du

Vil du gerne undgå at få vist din IP-adresse når du søger på internettet og surfer rundt online? Så er det faktisk ret simpelt at komme til at få skjult din ip-adresse hvis du gør brug af VPN. Men hvad betyder det reelt set at du kan skjule din ip-adresse og hvordan gør du det nemt? Det kigger vi på i denne artikel.

 

Hvad er VPN?

VPN står for ’’Virtuelt privat netværk’’ og består i en software som dirigere din internet trafik igennem en anden server som du selv kan vælge, hvilket betyder at du reelt set kan få en IP-adresse fra et andet land, selvom du befinder dig i Danmark. VPN er blevet mere og mere populært i de senere år, men har faktisk været ude i mange år, hvor det dog primært har været populært i udenlandet og ikke så kendt i Danmark. Men med en VPN tjeneste vil du altså kunne gå på internettet uden at vise din egen ip-adresse, fordi du simpelthen køre alt din trafik online igennem den ip-adresse som din valgte VPN tjeneste har. Hvis du vil have en komplet guide til VPN tjenester, så kan du få den på mit-bredbaand.dk her hvor der står en komplet guide til VPN tjenester.

 

Skjul din IP-Adresse med VPN

Du kan skjule din IP-adresse ganske nemt ved at få anskaffet dig en VPN. En VPN tjeneste har ofte mange forskellige servere rundt omkring i hele verden, og ofte så har mange af de store VPN tjenester flere tusinde servere, hvilket betyder at du reelt set kan få over 1000 forskellige ip-adresser med disse VPN tjenester. Men hvordan kan du skjule din IP-adresse med en VPN?

Sådan gør du

For at skjule din ip-Adresse med en VPN tjeneste, så skal du først og fremmest finde den rigtige VPN tjeneste til dit behov. Der findes mange tusinde af VPN tjenester derude, og mange af dem er unikke på hver af deres måder. Men hvis du f.eks. gerne vil kunne streame film mens du skjuler din ip-adresse med VPN, så er det naturligvis vigtigt at hastigheden på disse servere er hurtig og ikke laver forskellige ’’drops’’ hvor den helt mister forbindelsen.

For at skjule din ip-adresse skal du gøre følgende:

  1. Find den VPN tjeneste som du syntes passer bedst til dine behov.
  2. Få købt deres tjeneste og download deres software.
  3. Log på den server hvor du gerne vil have vist IP-Adressen fra.
  4. Nu vil der blive vist en anden ip-adresse end din egen og du har hermed skjult din egen ip-adresse.

Den bedste VPN til at skjule din Ip-Adresse

Der findes jo utallige VPN tjenester men der er også nogle af de største og mest populære VPN tjenester derude som ofte er nogle af dem valgene falder på når folk leder efter en kvalitets VPN tjenes til at skjule deres Ip-Adresser. For at finde nogle af de bedste VPN tjenester, så kan du finde de bedste VPN tjenester på mit-bredbaand.dk hvor der er lavet en test der viser nogle af de bedste VPN tjenster og hvor du kan få lidt mere viden om dem hver især inden du beslutter dig.

Men uanset hvilken du vælger, så er der hos de fleste VPN tjenester en periode hvor du kan få lov at teste deres funktioner og se om det fungere for dig, ellers så kan du få pengene retur.

Men stort set alle de forskellige VPN tjenester kan give dig mulighed for at skjule din ip-adresse, så hvis du ganske enkelt bare vil have skjult din ip-adresse så er det i hvert fald en funktion som alle VPN tjenester kan håndtere for dig. Vi håber at du kan bruge vores guide til at skjule din ip-adresse til noget.