VPN – Sådan ser du Amerikansk Netflix med VPN

 

Vil du gerne få mest muligt ud af dine streaming abonnementer, så er der en del gode grunde til at forsøge at tage et kig på VPN tjenester som kan hjælpe dig med at få langt mere udbytte ud af dem. Der er nemlig ved langt de fleste streaming tjenester en række begræsninger som vi ikke tænker over herhjemme, men som man hurtigt oplever hvis man f.eks. prøver at se det Amerikanske Netflix, som har langt flere muligheder og bedre priser end vi har i Danmark. Derfor har vi her i denne artikel lavet en lille guide til hvordan du kan se Amerikansk Netflix fra USA med en VPN, mens du sidder hjemme i Danmark.

Fordele ved Amerikansk Netflix med VPN

Når du i dag ser Netflix, så er det den version af Netflix som er geografisk udvalgt til der hvor du oprettede abonnementet. Men da man i USA har langt flere rettigheder hos Netflix til flere film og serier, så vil man med den Amerikanske Netflix kunne få et langt større udvalg. Men for at få adgang til den amerikanske Netflix så skal du gøre brug af en VPN tjeneste, som kan give dig adgang til en server i USA, så det for Netflix ligner at du befinder dig i USA.

Sådan gør du

For at kunne se Netflix fra Danmark af, så skal du gøre følgende for at få adgang til det:

  1. Find en VPN tjeneste som har servere i USA.
  2. Opret en konto hos den udvalgte VPN tjeneste og download deres software.
  3. Log på en server i USA.
  4. Gå til Netflix og opret et abonnement
  5. Nu er du succesfuldt klar til at se Amerikansk Netflix med VPN.

Som du kan se, så er det ganske enkelt at komme til at se Netflix med VPN og det kræver ikke at man har en særlig stor teknisk viden for at det kommer til at virke. Det eneste du skal være opmærksom på er at der med Amerikansk Netflix ikke er mulighed for danske undertekster på disse film og serier, hvilket naturligvis kræver at du kan finde ud af at læse engelske undertekster eller helt undvære undertekster.

 

Bedste VPN til Netflix?

Er du i tvivl om hvilken VPN tjeneste der er bedst til at se Netflix, så kan du blandt andet se en oversigt over de bedste VPN tjenester her hvor du kan se nogle af de udvalgte og mest populære VPN tjenester på markedet.

Men for at finde den bedste VPN tjeneste til Netflix, så er det vigtigt at du kigger efter en server i USA da det kræves at du kan finde en server du kan logge på i det pågældende land, for at undgå en geografisk blokering.

En anden ting du skal være opmærksom på, er hvor mange servere de har i USA. For at se Amerikansk Netflix med VPN så er det trods alt vigtigt at disse servere i USA ikke er overfyldte med brugere, så de er blevet langsomme, hvilket skaber problemer når du skal se streaming på dem. Jo flere servere de har i de pågældende lande, jo bedre hastigheder kan du forvente at de er.

Når du skal vælge hviken VPN tjeneste der er bedst til Netflix, så kan du hos de fleste VPN tjenester få en prøveperiode hvor du kan få refunderet pengene hvis du finder ud af at det ikke fungere som ønsket, med f.eks. en langsom server, eller at du ikke kan få det til at virke. Så dette kan du også undersøge inden du køber et VPN abonnement på flere år.