Med laserteknologi har metalbearbejdning aldrig været nemmere

Med laserteknologi har metalbearbejdning aldrig været nemmere

Laserteknologi er en af de innovationer, der har revolutioneret en hel industri. Metalindustrien er en helt anden, takket være avanceret laserteknologi. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvorfor laserteknologi har gjort at metalarbejdning aldrig har været nemmere. 

Hvad er laserteknologi?

Vi bruger laserteknologi indenfor en række forskellige brancher i dag. Det er en af de teknologier, der har revolutioneret den måde vi laver rigtig mange arbejdsprocesser på, inden alt fra kirurgi og fysioterapi, til industri- og metalarbejde. Derfor er laserteknologi ikke bare èn ting, men en form for teknologi, der gavner mange forskellige brancher, på samme måde som elektrisitet og andre måder at gøre ting på en mere effektiv, præcis og nemmere måde på, revolutionerede verden i forrige århundrede. Der sker heldigvis hele tiden noget nyt, og alt, der kan gøre arbejde og produktion mere effektivt, er noget vi skal omfavne og tage til os, for at bruge videre.

Laserkæring – hvordan fungerer det?

Hvordan er det laserteknologi fungerer i forbindelse med metalarbejde, tænker du måske. Det fungerer på den simple måde, at man effektivt kan skære alle typer metal med uhyre præcision. Nu er teknologien kommet så langt, at man også kan skære i 3D. Hos Blunico kan man få skåret i alt af jern, stål og aluminium med en af deres 5 laserskærermaskiner. Både i 2D og i 3D. Det vil sige, at man kan få laserskåret alt efter behov. Blunico benytter de nyeste maskiner og den nyeste teknologi, så man er helt sikker på at få et så præcist resultat som overhovedet muligt.  Det er en af verdens mest benyttede metoder i dag, når det kommer til at skulle skære ud emner i metal- og jernindustrien.

Laserskæring er en praktisk, effektiv og præcis teknologi, der gør det nemmere at få det emne du vil skære præcis som du ønsker. Du behøver ikke gå på kompromis med en laserskærer. En laserskærer er det man kalder en CNC-styret maskine, og den kan udskære et emne ud af en metalplade. Den kan også udskære metal i mange forskellige former, og derfor egner den sig også til 3D udskæring.

Vi arbejder mere med emner i 3D end nogensinde, og derfor er det essentielt at metalindustrien følger med i denne udvikling. Laserskæreren indstilles med digital information, som den så arbejder efter. Du kan få mange forskellige opgaver løst med 2D og 3D laserskæring. Den hurtige og sikre metode gør, at man undgår dyre fejl i udskæringen. Derfor er Blunico et godt valg, når du har brug for laserskæring.